پنجشنبه ۱۶ فروردین ۰۳

کولر گازی پرتابل

۵ بازديد

یکی از پرطرفدارترین کولرهای گازی ، کولر گازی پرتابل می باشند. در این مقاله راجع به کارکرد و مزایا و نحوه کارکرد این مدل کولر توضیح میدهیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید تا راحت تر موقع خرید این مدل کولر تصمیم گیری نمایید.

پس با ما همراه باشید.

برای خرید کولر گازی پرتابل با شماره تماس های ۰۹۱۴۰۱۰۹۵۸۸ | ۰۹۰۳۶۴۱۲۳۵۸ در تماس باشید.

کولر گازی پرتابل چیست؟

کولر گازی پرتابل یک کولر گازی است که برای فضاهای کوچک مورد استفاده قرار می گیرد و این مدل کولرها یک تکه است و داخل آن کمپرسور قرار دارد و گرمای حاصل از عملکرد کولرگازی توسط لوله خرطومی که در پشت آن قرار دارد به بیرون منتقل می شود. این کولرها همانطور که از نامشان پیداست نیاز به نصب ندارند و قابلیت جا به جایی دارند. ارتفاع کولر را قابل تنظیم می باشد و بین ۲ تا ۳ متر قابلت تنظیم ارتفاع دارند . این کولرها نسبت به کولرهای آبی دارای قدرت خنک کنندگی بالایی هستند.

کولرگازی پرتابل یکی از مدل های سیستم تهویه هوا است که در ابعاد کوچک طراحی و تولید می گردند .

برق مورد استفاده برای این دستگاه ها از نوع تک فاز می باشد.شرکت های داخلی و خارجی زیادی در زمینه تولید کولر گازی پرتابل فعالیت زیادی دارند که سالانه تعداد زیادی دستگاه با جدیدترین تکونولوژِی روز دنیا و با بهترین کیفیت روانه بازار می کنند.این کولرها موقع کار دارای صدای کمی میباشند که هر چه دسیبل دستگاه کمتر باشد صدای کمتری تولید می کنند.

کمپرسور مورد استفاده در کولر گازی در نوع های پیستونی ، اسکرال و روتاری می باشد که بر حسب ظرفیت کولرگازی نوع کمپرسور تغییر می کند . بنابراین موقع خرید کولرگازی باید این نکته را مورد توجه قرار داد.

ویم کالا کولرگازی پرتابل استوک ، کولر گازی پنجره ای ، کولر گازی دیواری ، کولرگازی پرتابل مشهد را با گارانتی اصلی و با کیفیت و کمترین قیمت به خریداران ارائه می دهد

کولر گازی پرتابل چگونه کار می کند؟

در کولر گازی پرتابل ، دو موتور وجود دارد که یک موتور جریان هوای خنک را از بالا به بیرون منتقل می کند و موتور دیگر هوای گرم حاصل از عملکرد کمپرسور را از پشت دستگاه خارج می کند.

در فضایی که کولر گازی پرتابل مورد استفاده قرار می گیرد باید یه دریچه برای خروج هوای گرم در نظر گرفت.

در کولر گازی پرتابل آب حاصل از تعرق کولر توسط دستگاه خارج نمی شود و در صورتی که محفظه پر شود، کولر پیغام خطا می دهد و شما به راحتی می توانید با وصل کردن شلنگ مخصوص، آب را تخلیه نمایید. در کولرهای گازی معمولی این لوله ها به بیرون منتقل می شوند.

خب شما برای خرید کولر گازی پرتابل ، به بررسی مزایا و معایبآ ن نیاز دارید پس در ادامه بریم سراغ مزایا و معایب کولر گازی پرتابل ؛

مزایای کولر گازی پرتابل

۱-کولر گازی پرتابل با قدرت خنک کنندگی بالا طراحی و تولید می گردد.

۲-به دلیل ظرفیت بالای هوادهی، درکوتاهترین زمان ممکن توانایی سرد کردن فضا را دارد.

۳-دارای ظاهری زیبا می باشد و با هر فضای داخلی همخوانی دارد.

۴-دارای قابلیت سرمادهی و گرمادهی دیگر به سیستم های حرارتی نیازنیست، و در هزنیه ها صرفه جویی می شود.

۵-دارای فیلتر چند لایه به منظور بهبود کیفیت هوا می باشد.

۶- به دلیل قرارداشتن کمپرسور داخل کولر نیاز به صرف هزینه جدا برای نصب کمپرسور نیست.

۷- از ورود گرد و غبار به داخل جلوگیری می کند.

۸-ایجاد سرمای مطلوب و بدون رطوبت

۹- نیاز به مکانی برا ی نصب کمپرسور نمی باشد.

۱۰-مدل‌های جدید کولر گازی پرتابل دارای عملکرد کم صدا، مجهز به کنترل از راه دور، نمایشگر، فیلتر قابل شستشو و قابلیت تنظیم دور فن هستند.

۱۱- نیاز به نصاب حرفه ای برای نصب کولر گازی پرتابل نیست.

معایب کولر گازی پرتابل

۱-ایجاد صدا نسبت بالا در حین کار ، به دلیل وجود کمپرسور داخل دستگاه این صدا به جود می آید. البته بعضی از تولید کنندگان توسط عایق بندی و فناوری های جدید ، این صدا را کاهش دادند.

۲- برای مکانهای بیشتر از ۳۰ متر مناسب نیست.

انواع کولر گازی پرتابل

کولر گازی تک لوله یا “Single Hos”

کولر گازی پرتابل دو لوله یا “Doul Hose”

کولر گازی تک لوله یا “Single Hos”

این مدل کولر گازی تنها یک لوله برای خروج هوای گرم دارد . و هوای مورد نیاز برای کمپرسور از فضای محیط تامین می شود هر چه میران ظرفیت این کولرها بالا باشد باز هم میزان خنک کنندگی این کولرها نسبه به کولر گازی های دو لوله کمتر است . و قیمت پایین تری نسبت به دو لوله دارند.

کولر گازی پرتابل

کولر گازی پرتابل دو لوله‌‌ای یا “Dual Hose”

همانطور که از اسم این کولرها پیداس که این کولرها دارای دو لوله هستند . اما هر دو لوله کار مخصوص خروج هوای داغ از داخل دستگاه نیستند . یکی از این لوله‌ها هوای داغ رو بیرون میبرد و لوله دیگر هوای مورد نیاز کمپرسور را تامین میکند.این کولر ها فضای ساختمان را نسبت به کلرهای تک لوله زودتر خنک می کنند..

این دستگاه‌ها عمر طولانی‌تری از تک لوله‌ها دارند و البته کمتر هم در بازار موجود هستند.

طریقه نصب کولر گازی پرتابل

ابتدا محلی برا قرارگیری دستکاه در نظر بگیرید و سپس یک پریز برق که تک فاز باشد و حداقل ۱۵ آمپر برق را بدون افت فشار تامین نماید.

و سپس یک قسمت را برای عبور های گرم باید در نظر گرفت که لوله خرطومی از داخل دستگاه به دریچه مورد نظر وصل می شود.

قیمت کولر گازی پرتابل

قیمت کولر گازی بر حسب برند مورد استفاده و اینکه ساخت خارج از کشور می باشد یا داخل متفاوت است . همچنین بسته به ظرفیت کولر گازی پرتابل قیمت ان متفاوت می باشد. جهت اطلاع از قیمت کولر گازی پرتابل با شماره ۰۹۱۴۰۱۰۹۵۸۸ | ۰۹۰۳۶۴۱۲۳۵۸ تماس بگیرید.

انتخاب ظرفیت کولر گازی پرتابل

عوامل زیادی در انتخاب ظرفیت کولر گازی پرتابل و خرید کولر گازی پرتابل مشهد وجود دارند. که هر کدام از این عوال تاثیر مستقیمی در بازدهی کولرگازی دارد. عواملی مانند نوع کاربردی ، نوع اقلیم جغرافیایی ، موقعیت ساختمان و متراژ ساختمان در انتخاب ظرفیت کولر گازی دخالت دارند . مهمترین فاکتور که نقش مهمی در انتخاب ظرفیت این دستگاه دارد متراژ ساختمان است.

 

نمای کرتین وال

۵ بازديد

نمای کرتین وال در واقع یک سازه ساختار یافته است که معمولا برای نگهداری سازه و نمای بیرونی ساختمان ها استفاده می شود.در نمای بیرونی از کرتین وال با شیشه ، پنل های فلزی و سنگ استفاده می شود.البته با توجه گسترش استفاده از سازه های شیشه ای در نما ، امروزه کمتر شاهد استفاده از سنگ ، چوب و فلز در کرتین وال هستیم. همانطور که می دانید کرتین وال یک سازه از پیش ساخته است. فارغ از نوع متریال به کار رفته در کرتین وال ، این سازه به روش های متفاوتی قابل اجرا است . اینکه در اجرای کرتین وال از چه روشی استفاده شود ، با توجه به نوع پروژه می تواند متفاوت باشد.در این مقاله قصد داریم در مورد انواع نمای کرتین وال و روش های اجرای هر کدام از آنها ، مزایا و معایب آنها توضیح دهیم.

انواع نمای کرتین وال

در نگاه اول این نما به نظر یک نمای ساده و یکدست است. اما اگر با جزئیات بیشتری به این سازه نگاه کنیم می فهمیم که این سازه در نحوه اتصالات کمی متفاوت است. این مورد ، چیزی است که از نگاه یک رهگذر عادی دیده می شود. اما این همه ماجرا نیست و در واقع نمای کرتین وال در هنگام نصب به روش های متفاوتی نیز اجرا می شود.

در واقع انواع نمای کرتین وال در نوع اتصالات و نیز نحوه اجرا و نصب با یکدیگر متفاوت هستند.به طور کای انواع نمای کرتین وال به ۲ دسته اصلی تقسیم می شوند:

۱- یونیتایز (Unitized Curtain Wall)

۲- استیک (Stick-Built)

نمای یونیتایز

سیستم یونیتایز یا سیستم یکپارچه (مدولار) به این صورت است که شیشه ها و نما در کارخانه شیشه تولید و سپس مونتاژ می شود. پس از تکمیل سازه کرتین وال ، آنها را به محل نصب منتقل می کنند.سپس سازه های کرتین وال را به اتصالات و اسکلت اولیه متصل می کنند.

در این سیستم از روش on-site glazing استفاده نشده است. در روش on-site glazing شیشه ها پس از نصب درب ها و پنجره ها به بدنه متصل می شوند. این در حالی است که سیستم یونیتایز اینگونه نیست.به همین دلیل سرعت نصب بسیار بالایی دارد.در قسمت مزایای یونیتایز راجع این سیستم بیشتر صحبت می کنیم.

یکی از مزایای یونیتایز نسبت به استیک، سرعت نصب آن است .( حداقل سه برابر سرعت بیشتری دارد)

نحوه اجرای نمای یونیتایز

مزایای نمای یونیتایز چیست ؟

سرعت نصب بالای این روش یکی از موارد وسوسه کننده آن است. این مزیت به همین جا ختم نمی شود. برای مثال در مواقعی که کارفرما قصد دارد کار را سریع تحویل دهد و یا در کشورهایی که هزینه کارگر بالا است، این روش به کارفرما کمک می کند تا با هزینه کمتر و در زمان سریعتری پروژه را تحویل دهد.

یکی دیگر از ویژگی های این روش ، تحمل شرایط جوی مختلف است. به دلیل این که این سیستم به صورت کامل در کارخانه تولید و سرهم بندی می شود. آزمایش های متفاوتی اعم از انتقال حرارت ، مقاومت در برابر نیروهای افقی و عمودی و شرایط جوی روی آنها انجام می شود.به همین دلیل می توان نمای کرتین وال یونیتایز را در کشورهای مختلف با شرایط جوی متفاوت اجرا کرد.

یکپارچه بودن سیستم یونیتایز باعث می شود تا سازه به صورت دقیقی نصب و اجرا شود. به همین دلیل از این روش برای پوشش بیرونی برج های بزرگ و سازه های پیچیده استفاده می شود.

این روش به دلیل قیمت بالای اجرای آن ، بیشتر در پروژه های بزرگ و وسیع استفاده می شود.برای مشاهده قیمت کرتین وال می توانید به صفحه قیمت نمای کرتین وال مراجعه کنید.

نمای استیک

روش استیک ، دقیقا عکس روش یونیتایز است. به این صورت که شیشه ها و دیگر اتصالات نما به صورت جداگانه تولید می شوند و سپس به محل نصب منتقل می شوند.تمامی قسمت ها و قطعات در محل نصب جداگانه به بدنه متصل می شوند.در این روش ابتدا سازه های آلومینیومی ( مولین و ترنسم) به بدنه متصل می شوند. سپس اتصالات دیگر و شیشه ها روی نما وصل می شوند.

اما این روش هزینه های نصب را بالا می برد و البته کنترل کیفیت ساخت سازه را نیز زیر سوال می برد.

با این حال ، اتصالات کل سازه در این روش به صورت دستی انجام می شود و این امر باعث می شود تا استحکام کلی سازه بیشتر از روش یونیتایز باشد.

نحوه اجرای کرتین وال استیک

مزایای روش استیکاینر پروژه های کوچک نشان می دهد. زیرا ساخت پنل های یکپارچه و یونیتایز برای پروژه های کوچکتر مقرون به صرفه نیست.صرفه اقتصادی این روش در پروژه های کوچک مقیاس می تواند زمان زیاد نصب آن را نیز پوشش دهد.زیرا در پروژه های کوچک صرف ندارد که از یک سیستم یونیتایز استفاده کنیم.پس بهترین گزینه در این شرایط سیستم استیک است.

اما یکی از نقاط ضعف این سیستم نیاز به فضا برای نصب و ساخت سازه است.